Consulting

Startersbegeleiding

Zin om te starten als ondernemer? Schets staat klaar om je te begeleiden met de opstart van je vennootschap, eenmanszaak of filiaal. Een goede voorbereiding en begeleiding is essentieel voor het succes van jouw zaak.

Strategie & analyse

We steken maar al te graag de koppen samen voor een strategische brainstorm.

Kernbedrijfsvoering

Samen zoeken we de meest optimale oplossingen voor bedrijfsleiders. Klaar om jouw bedrijf in een rechte koers naar succes te leiden.

Overnamebegeleiding

Je bent klaar om op pensioen te gaan of om je zaak te verkopen. Bij een overname zijn er heel wat details om rekening mee te houden. Wij zorgen mee voor een goed verloop.

Menselijk kapitaal

Naast administratie, bepaalt het personeel mee hoe jouw zaak draait. Naast financieel kapitaal, begeleiden we jou ook graag bij het opvolgen en optimaliseren van je menselijke kapitaal.

1

Kennismaking

Alles start bij het eerste contact. We leren elkaar grondig kennen in een open gesprek.
2

Duidelijke opdracht in kaart brengen

Op basis van het eerste gesprek brengen we je persoonlijke noden en vragen in kaart. We werken een voorstel uit op jouw maat.
3

Wij schetsen jouw toekomst

Samen starten we aan het schetsen van jouw toekomst, of dit nu binnen tax, legal of accounting is.
Consulting

Startersbegeleiding.

Bij de opstart van jouw onderneming zijn er enorm veel zaken waar je rekening mee moet houden. Bovendien verschillen deze afhankelijk van je bedrijfsvorm. Bij Schets kan je terecht voor de voorbereiding en begeleiding bij de opstart van je vennootschap, eenmanszaak of filiaal.

Consulting

Strategie & analyse.

Na een grondige analyse van je bedrijf steken we de koppen bij elkaar voor een strategische brainstorm. Wat kan beter? Welke processen kunnen geoptimaliseerd worden?

Consulting

Kernbedrijfsvoering.

Samen zoeken we de meest optimale oplossingen voor bedrijfsleiders. Klaar om jouw bedrijf in een rechte koers naar succes te leiden.

Consulting

Overnamebegeleiding.

Schets helpt bij de overnamebegeleiding van A-Z. Dankzij onze persoonlijke aanpak begeleiden we jou bij de overname of overdracht van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Consulting

Menselijk kapitaal.

Als we spreken over menselijk kapitaal, gaat het over het personeel. Iedere werknemer heeft unieke competenties en vaardigheden die kunnen ingezet worden in de groei van jouw onderneming. Als business consultants leren we jou graag hoe en waar je jouw personeel het best inzet.