Accounting

Boekhouding & (proactieve) opvolging

Een boekhoudpakket voor jouw bedrijf. We bieden boekhoudpakketten op maat aan, met of zonder afsluitingen en rapportages.

Aangiftes & controle

De aangifte voor jouw belastingen laat je best nog eens controleren door onze experts.

Startersbegeleiding

Zin om te starten als ondernemer? Schets staat klaar om je te begeleiden met de opstart van je vennootschap, eenmanszaak of filiaal. Een goede voorbereiding en begeleiding is essentieel voor het succes van jouw zaak.

Kernbedrijfsvoering

Samen zoeken we de meest optimale oplossingen voor bedrijfsleiders. Klaar om jouw bedrijf in een rechte koers naar succes te leiden.

Menselijk kapitaal

Personeel bepaalt mee hoe jouw zaak draait. Naast financieel kapitaal, begeleiden we jou ook graag bij het opvolgen en optimaliseren van je menselijke kapitaal.

Advies

Als business consultants staan we jou bij van A-Z in jouw beslissingen.

1

Kennismaking

Alles start bij het eerste contact waar we elkaar en jouw zaak grondig leren kennen in een open gesprek.
2

Duidelijke opdracht in kaart brengen

Op basis van het eerste gesprek brengen we je persoonlijke noden en vragen in kaart. We werken een voorstel uit op jouw maat.
3

Wij schetsen jouw toekomst

Samen starten we aan het schetsen van jouw toekomst, of dit nu binnen tax, legal of accounting is.
Accounting

Boekhouding & (proactieve) opvolging.

Bij Schets kan je onze boekhoudsystemen of je eigen boekhoudpakket gebruiken. De overdracht van het nodige papierwerk kan zowel digitaal als op papier. Wij zorgen voor het nodige: de periodieke aangiften en rapporteringen zoals BTW-aangiften, intracommunautaire opgave, jaarlijkse BTW-klantenlistings, intrastat-aangiften en meer.

Laat je boekhouding in goede handen achter bij Schets. 

Accounting

Aangiftes & controle.

Zit het boekjaar erop? Dan zorgen wij ervoor dat alle wettelijke formaliteiten in orde zijn. Van het neerleggen van je jaarrekening tot de nodige bijstand bij het opstellen en indienen van de belastingsaangiftes.

Accounting

Startersbegeleiding.

Bij de opstart van jouw onderneming zijn er enorm veel zaken waar je rekening mee moet houden. Bovendien verschillen deze afhankelijk van je bedrijfsvorm. Bij Schets kan je terecht voor de voorbereiding en begeleiding bij de opstart van je vennootschap, eenmanszaak of filiaal.

Accounting

Kernbedrijfsvoering.

Samen zoeken we de meest optimale oplossingen voor bedrijfsleiders. Na het analyseren van je onderneming, starten we met de optimalisatie van o.a. processen en HR management.

Accounting

Menselijk kapitaal.

Als we spreken over menselijk kapitaal, gaat het over het personeel. Iedere werknemer heeft unieke competenties en vaardigheden die kunnen ingezet worden in de groei van jouw onderneming. Als business consultants leren we jou graag hoe en waar je jouw personeel het best inzet.

Accounting

Advies.

We zoeken samen met jou naar de meest optimale oplossing voor jouw boekhouding en belastingen. Dankzij onze advisering kan je bv. leren hoe je als bedrijfsleider je bedrijfsbelasting en personenbelasting kan beperken.