Skip to main content

Met veel trots kondigen wij aan dat we vanaf vandaag onze krachten bundelen met accountantskantoor De Blay + Partners. We werken al langer nauw samen en hebben een gedeelde geschiedenis.

Gedeelde geschiedenis, gezamenlijke toekomst

De Blay + Partners is geen onbekende voor ons: in 2004 zette Greet De Blay – op aanraden van haar vader – haar eerste stappen in accountancy hier bij Schets. We werken al langer nauw samen op verschillende projecten. Daarbij viel het ons op dat we een complementaire visie en gedeelde waarden hebben. Een fusie is dan ook een logische volgende stap.

Deze fusie brengt twee teams van ervaren accountants en adviseurs samen, elk met hun eigen deskundigheid en knowhow, wat resulteert in een uitgebreide dienstverlening, futureproof en afgestemd op de snel veranderende zakelijke realiteit van vandaag.

Het laat ons toe u in de toekomst nóg beter van dienst te zijn, met een versterkte expertise op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies. U krijgt daarnaast ook toegang tot een ruimer netwerk van zakelijke contacten en partners, en dus nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling.

Een soepele overgang

Op korte termijn verandert er niets. We werken verder onder onze eigen naam en in ons eigen kantoor in Sint-Pieters-Leeuw. Zoals in het verleden ook al het geval was, blijven we daarbij nauw samenwerken met de collega’s van De Blay + Partners.

Ondertussen werken we achter de schermen aan de volgende stappen in dit traject, om een naadloze overgang te garanderen. Op termijn smelten we samen tot één toonaangevend accountants- en adviesbureau, bekend om zijn uitstekende dienstverlening, diepgaande expertise, integriteit en toewijding aan zowel klanten als medewerkers. Een betrouwbare partner die zijn klanten helder inzicht brengt in succesvol ondernemen.

We kijken uit naar onze gezamenlijke toekomst, en danken u voor uw voortdurende steun en vertrouwen.

Leave a Reply